Aanmelden

Aanmelden kan het hele jaar door, maar houd er rekening mee dat uw kind pas in het volgende seizoen een plek toegewezen krijgt en minimaal 8 jaar moet zijn en Zwemdiploma B heeft. Medio januari/februari inventariseren wij hoeveel kinderen we, het komende seizoen, kunnen plaatsen. Voor de kosten verwijzen wij graag naar de pagina Tarieven Jeugdzeilen.

Je dient de volgende 3 stappen te doorlopen:

1. Nog geen JEUGDlid?

Als je kind al lid is van Roei-& Zeilvereniging Naarden en een inlogcode heeft voor mijn RZVN dan mag je deze stap overslaan.
Is je kind nog geen jeugdlid van Roei-& Zeilvereniging Naarden? Meld hem/haar dan snel aan!
De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 11,70 voor de contributie van het Watersportverbond. Voor kinderen waarvan de (groot)ouders en/of broer/zus al lid is hebben we aantrekkelijke kortingen. Voor de (verdere) kosten en kortingen verwijzen wij graag naar de pagina Tarieven Jeugdzeilen.

Meer info vind je op de pagina Lid worden of maak je kind direct lid:

JEUGDLID WORDEN

Na inschrijving ontvang je een inlogcode. Met deze inlogcode kan je je hieronder aanmelden bij het Jeugdzeilen.

2. Jeugdzeilen aanmelden

De ontvangen inlogcode heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het Jeugdzeilen (zie hierboven voor meer info als jouw kind nog geen jeugdlid is). Je kan hier je kind aanmelden voor het komende seizoen:

AANMELDEN JEUGDZEILEN


Na aanmelding ontvang je van de jeugdzeilcommissie een bevestiging met link naar een Whatsapp groep voor ouders. Hierin worden de belangrijkste verenigingszaken gecommuniceerd.

3.INSCHRIJFFORMULIER MAILEN

In de bevestiging middels (van stap 2) zit ook een inschrijfformulier met extra vragen over bootjes etc. Graag invullen en zo snel mogelijk mailen naar neliezdguej.[antispam].@rzvnaarden.nl.

 

Opzeggen jeugdzeilen volgend seizoen

Ivm de planning en toewijzing huurbootjes voor het volgend seizoen verzoeken wij u (conform statuten) om vòòr 1 december aan te geven indien uw kind volgend seizoen niet meer wenst deel te nemen aan het Jeugdzeilen. Neem bij twijfel over volgend seizoen even contact op met de jeugdzeilcommissie.

Zie alles over Lidmaatschap.

BINNENKORT

2024 Activiteit
27 maart
woensdag
20:00 tot
22:00
Voorjaars ALV
Het Behouden Huys
12 mei
zondag (deel 1 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer
26 mei
zondag (deel 2 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer
2 juni
zondag (deel 3 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer
9 juni
zondag (deel 4 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer

LAATSTE JEUGDZEILNIEUWS

Blije gezichten bij de Harington race

Afgelopen zondag was weer de laatste zeildag voor de jeugd. Traditiegetrouw wordt deze afgesloten met de Haringtonrace. De dag begon al goed met ee... Lees meer

Zondag 24 september Harington race

Zondag 24 september vaart de jeugd de Harington race! De planning is bekend! 10:15u inloop met koffie en thee10.30u allen aanwezigvoorbespreking ... Lees meer

Heerlijke 1e jeugdzeildag

Zondag 14 mei trapten we het jeugdzeilen 2023 met een prachtige 1e lesdag af. Het zonnetje scheen, de wind was rustig en afnemend (voor een aantal ... Lees meer

Aanmelden jeugdzeilen 2023

Wil je in 2023 ook komen jeugdzeilen? Dat kan in een optimist als beginner of al (enigzins) ervaren zeiler, of in een Splash of gezellig met z'n tw... Lees meer

CONTACT

Jeugdzeilen is bereikbaar via neliezdguej@rzvnaarden.nl