Tarieven Jeugdzeilen

Om deel te nemen aan het Jeugdzeilen in Naarden dient je kind jeugdlid te zijn van de R&ZV Naarden. Jeugdzeilen Naarden is onderdeel van de R&ZV Naarden en maakt als zodanig dus gebruik van het clubhuis en opslag van haar materialen.


Als jeugdlid is de contributie op € 60,= gesteld. Als je (groot)ouders al lid zijn, krijg je € 60,= korting op je contributie, OF als alleen jouw broer of zus al lid, dan krijg je € 30,= korting.
Daarnaast dient er ook een bijdrage Watersportverbond betaald te worden.
Het lesgeld is voor alle jeugdzeilers gelijk; 2e en volgende kinderen uit hetzelfde gezin betalen een iets lager lesgeld dan het 1e  kind.
Wedstrijdzeilers betalen bovenop het basis lesgeld een bijdrage ivm professionele training en begeleiding tijdens de wedstrijden en inschrijfgeld voor de combiwedstrijden.
Ook wordt er huur voor een verenigingsbootje in rekening gebracht als uw kind een verenigingsbootje huurt.
Ten slotte betaalt u een tegemoetkoming in stallingskosten mocht u daar gebruik van maken en indien daar plek is.

Tarieven

Contributie € 60,=
Korting (indien ouders lid zijn) -/- € 60,=
Korting (indien broer/zus lid is) -/- € 30,=
Watersportverbond bijdrage per kind € 10,85
Lesgeld per kind € 115,=
Lesgeld voor elk 2e of opvolgende kind € 95,=
Wedstrijdzeilende kinderen* € 50,=

* Wedstrijdzeilende kinderen betalen € 50,- lesgeld extra. De kosten voor deelname aan de combiwedstrijden zijn naar verwachting (totaal) zo’n € 100. Deze laatste worden niet via het jeugdzeilen in rekening gebracht maar betaalt u per wedstrijd aan de organiserende vereniging.

Bootjes

Indien gewenst en beschikbaar kan men een boot huren van de zeilvereniging. Voor huurprijzen zie de tabel onderaan de pagina. De huur geldt voor alle lesdagen gedurende het seizoen. Regulier onderhoud is voor rekening van de vereniging. Schade of verlies door nalatigheid wordt doorbelast aan de huurder. Aan het begin van het seizoen maken de kinderen hun gehuurde bootje schoon en wordt het materiaal gecheckt (en indien nodig gerepareerd).

Kinderen in de wedstrijdgroep beschikken over een eigen (wedstrijd)optimist.

Ivm de grote belangstelling voor verenigingsbootjes (optimisten, Splash, Laser Pico) gelden de volgende regels:
  • Verenigingsbootjes zijn beschikbaar voor jeugdzeilers die het 1e jaar meezeilen, daarna is zelf aanschaffen van een bootje gewenst. 
  • Maximaal 1 verenigingsbootje per gezin.
  • Indien er meer boten beschikbaar zijn kan er, per seizoen, afgeweken worden en kunnen er meer bootjes worden uitgegeven;
  • Indien nodig wordt er geloot.

Stalling

We hebben regelmatig een stallingsplek beschikbaar voor niet-verenigingsbootjes. Mocht u daar gebruik van willen maken, neem contact met ons op. Kosten voor een plek zijn €75 per jeugdzeilseizoen en €50 voor de winterstop.

Huurprijzen lesboten van de Zeilvereniging per seizoen

Boottype Prijs
Optimist € 75,=
Splash € 175,=
Laser Pico (per kind) € 125,=

 

BINNENKORT

2024 Activiteit
27 maart
woensdag
20:00 tot
22:00
Voorjaars ALV
Het Behouden Huys
12 mei
zondag (deel 1 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer
26 mei
zondag (deel 2 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer
2 juni
zondag (deel 3 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer
9 juni
zondag (deel 4 / 13)
12:00 tot
17:30
Jeugdzeilles
Clubhuis en Gooimeer

LAATSTE JEUGDZEILNIEUWS

Blije gezichten bij de Harington race

Afgelopen zondag was weer de laatste zeildag voor de jeugd. Traditiegetrouw wordt deze afgesloten met de Haringtonrace. De dag begon al goed met ee... Lees meer

Zondag 24 september Harington race

Zondag 24 september vaart de jeugd de Harington race! De planning is bekend! 10:15u inloop met koffie en thee10.30u allen aanwezigvoorbespreking ... Lees meer

Heerlijke 1e jeugdzeildag

Zondag 14 mei trapten we het jeugdzeilen 2023 met een prachtige 1e lesdag af. Het zonnetje scheen, de wind was rustig en afnemend (voor een aantal ... Lees meer

Aanmelden jeugdzeilen 2023

Wil je in 2023 ook komen jeugdzeilen? Dat kan in een optimist als beginner of al (enigzins) ervaren zeiler, of in een Splash of gezellig met z'n tw... Lees meer

CONTACT

Jeugdzeilen is bereikbaar via neliezdguej@rzvnaarden.nl