Privacy Beleid

Roei- en Zeilvereniging Naarden (hierna “RZVN”) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. RZVN kent een privacybeleid. Dit beleid heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens door de RZVN. De RZVN respecteert en beschermt de privacy van haar leden.

Privacybeleid

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. RZV NAARDEN houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Beleid nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Roei- en Zeilvereniging Naarden
Onderwal 10a
1411 LV Naarden
siraterces.[antispam].@rzvnaarden.nl

 

BINNENKORT

2024 Activiteit
17 april
woensdag (deel 3 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
17 april
woensdag (deel 3 / 24)
WAC'R Woensdag Avond Coastal Roeien
het Behouden Loodsje
21 april
zondag
OPEN DAG RZV Naarden
Clubhuis en Gooimeer
21 april
zondag
Materiaaldag jeugdzeilen + kledingruilbeurs
24 april
woensdag (deel 4 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer

Team Joyride Dutch Champion J/80 2024

What a thrilling competition! The Open Dutch Championship came to an end sunday afternoon, and we can only say one thing: there was fierce competition for the title... Team Joyride and team Don Juan battled for the ... Lees meer

Zaterdag 6 april 1e WAC

Zaterdag 6 april staat de eerste WAC op het programma. Het clubhuis is open voor koffie en thee vanaf 11:30 uur. Om 12:00 uur is er een kort palaver voor nieuwkomers (en andere toehoorders). Starttijden zijn conform... Lees meer

ONK 2024 in zicht!

 -  Auteur: Ellen Hamelink | Hamelink Schrijfsels
Nog maar een paar dagen te gaan en dan breekt de strijd om de titel Nederlands Kampioen J/80 los. Van 5 tot en met 7 april 2024 vindt de ‘battle’ plaats op het Gooimeer en het Markermeer, vanuit de haven van R&ZV Naar... Lees meer

RIJM - Rijn IJssel Marathon 9 juni 2024

Zoals (bijna) ieder jaar gaan we ook dit jaar weer meedoen met de Rijn IJssel Marathon bij Zutphense Roeivereniging Isala op 9 juni. Georganiseerd door Vada (50%) in Wageningen en Isala (50%) in Zutphen. Indien je me... Lees meer