Slotdag: Grand Finale 14 september

Geplaatst op 14-08-2024  -  Categorie: Algemeen

oktoberfest etenOnze jaarlijkse slotdag, de Grand Finale, komt er weer aan. Save the date, of beter nog, reserveer direct je plek voor zaterdag 14 september. Zoals reeds aangekondigd is het thema: "Oktoberfest"

De bakermat heet München. Daar doen ze het al sinds 1810. Ze doen het in de hoofdstad van Beieren ook langer (16 dagen aan één stuk)  en met meer (dik zes miljoen gasten) dan waar ook. Maar intussen heeft het Oktoberfest heel de wereld veroverd. Van Brazilië en Canada tot aan Hong Kong en India wordt er geproost in Lederhosen en Dirndl. En nu dus ook in Naarden bij de Roei- en Zeilvereniging!

Alle gelederen, dus roeien, zeilen en jeugdzeilen, organiseren die dag een slotactiviteit. Denk hierbij aan de Harington voor de jeugd en 2 finale wedstrijden voor de WAC zeilers en een heuse Mix & Match voor de roeiers! Aansluitend is er vanaf 16:30 een kadeborrel, vanaf 18:00 eten en vanaf 19:00/19:30 feest! De eerste namen die we kunnen bevestigen voor de GRAND FINALE zijn geen zeilers of roeiers.

eten-3De eerste is Remy Engelbarts met zijn Oklahoma Joe Smokers voor de BBQ. Remy maakt zoals we al weten lekkere vlees en vega gerechten voor ons klaar! Nu speciaal in het Oktoberfest thema!
Info over menu volgt later. Uiteraard is er ook met vega(n) deelnemers rekening gehouden. Kosten bedragen €25,00 per volwassene en €10,00 per kind. Aanmelden kan hier:
AANMELDEN VOOR DE BBQ

De andere deelnemers die we bekend kunnen maken zijn rockers. De meeste van jullie kennen een deel van band al van het slotfeest van vorig jaar.

nietles

Driemansformatie The Nietles speelt een mix van bekende pop, rock en soul classics. De band bestaat uit toetsenist Wouter Hoek, die tevens de baspartijen voor zijn rekening neemt, gitarist Jeff Heidstra en drummer Gijs Vleeshouwers. Jeff en Wouter nemen samen de vocalen voor hun rekening en voeren de luisteraar mee naar diverse muzikale herinneringen uit de afgelopen vijf decennia. Naast muzikaal vakmanschap is er bij The Nietles altijd plaats voor muzikale humor. Zo zetten ze hun publiek regelmatig op het verkeerde been of improviseren ter plekke complete medleys.

De leden van The Nietles hebben al vele optredens binnen eigen land en de rest van Europa mogen verzorgen maar ook in Afrika, Azië en Zuid-Amerika is hun geluid niet onopgemerkt gebleven. Ook spelen/speelden ze in diverse gerenommeerde bands. Zo is Gijs al geruime tijd actief als drummer in het Nederlandse bluescircuit, heb je Jeffrey kunnen bewonderen als zanger van The Dutch Bon Jovi Tribute en The Bitches en speelde Wouter onder andere in de band van de legendarische blues- rock- en jazzgitarist Robben Ford.

Zodra de band zich voorstelt met: "Wij zijn The Nietles, we spelen van alles... maar géén Beatles!" zul je direct begrijpen dat het tijdens hun optredens draait om veel muziek, veel gezelligheid maar vooral héél véél plezier!

zonsondergang-met-spi img-1766 jeugdzeilen-1 2

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst